Mange muligheder for dig ved at købe diverse advarselsskilte

Hvis du vil sikre dig, at alle på din arbejdsplads er opmærksomme på potentielle farer, skal du bestille advarselsskilte. Hos JO Safety har vi et udvalg af advarselsskilte, der lever op til de nye ISO 7010-standarder og Dansk Standards retningslinjer. Vores skilte fås i mange forskellige farver, designs og piktogrammer, så du kan finde det perfekte skilt til dine behov. Bestil dit advarselsskilt i dag og vær med til at holde din arbejdsplads sikker. Se de mange muligheder for dig ved at købe diverse advarselsskilte allerede i dag.

De ansatte skal advares om disse risici med advarselsskilte

På arbejdspladsen kræver loven, at arbejdsgiverne aktivt mindsker risikoen for sundhedsrisici og personskader ved hjælp af tekniske foranstaltninger, uddannelse af medarbejdere og manualer. Hvis der opstår risikosituationer på arbejdspladsen, kræver loven imidlertid også, at de ansatte skal advares om disse risici med advarselsskilte. Især inden for produktion og industri er der mange områder, hvor der kan opstå risikosituationer – f.eks. behovet for at advare mod brændbare, ætsende eller radioaktive stoffer, håndknusning eller transportrisici i forbindelse med transport i bevægelse osv. Som sådan er det afgørende for arbejdsgivere at være opmærksomme på deres juridiske forpligtelser, når det gælder om at implementere passende advarselsskilte på arbejdspladsen. Dette indebærer en proaktiv tilgang ved at vurdere potentielle risici og gennemføre effektive foranstaltninger for at beskytte arbejdstagerne mod skader.

Advarselsskilt i et farligt område skal være synligt i alt vejr

Når du monterer et advarselsskilt i et farligt område, er det vigtigt at sikre, at skiltet er placeret på et let tilgængeligt, iøjnefaldende og veloplyst sted. Dette er med til at sikre, at skiltet let kan ses fra alle vinkler og mindsker risikoen for eventuelle blinde vinkler. Nogle af de bedste metoder til placering af et advarselsskilt er at placere det ved indgangen til det farlige område eller lige der, hvor der kan opstå en farlig situation. Derudover anbefales det generelt at sætte skilte op begge steder, da de nogle gange kan overses i visse områder. For at undgå dette problem kan det også være en fordel at overveje eventuelle blinde vinkler, når du vælger, hvor du skal placere dine advarselsskilte.