Find en effektiv kornvalser hos bulldog agri

Bulldog Agri sælger maskiner til landbrug og har et stort udvalg af blandt andre maskiner fra Storti. De har i mange år forhandlet store og små maskiner til landbruget, og deres ekspertise dækker bredt over mange typer landbrug. Læs for eksempel her om crimper valser og om kornvalser.

Bulldog Agri har kornvalser, der sætter gang i dit landbrug

Start og stop med fuld belastning, når du valser korn med en Murska 220SM. Murske 220SM modellen kan trække op til 10m flex snegl på en motor. Den kan stå direkte under siloen og laver næsten ikke støj eller støv. Det er en praktisk model, der som sagt har fuld kraft fra opstart til afslutning og på den måde giver holdbare og effektive resultater til valsning af korn. Hos Bulldog Agri finder du et bredt udvalg af store maskiner til landbruget. De har bl.a. kornvalser fra mange forskellige forhandlere, og du vil helt sikkert kunne finde den rette model til dine behov. De fører også større kornvalser, hvis du skal bruge en maskine med større kapacitet. Deres kornvalser kan leveres med ærtevalser eller majsvalser, og de giver mange muligheder for forskellige typer afgrøder. Du kan uden tvivl finde den rette model til dine behov i butikken på www.bulldog.dk, hvor der føres mange slags kornvalser og andre nyttige maskiner til det moderne landbrug. Uden maskiner kommer man ikke langt i dag. Der virkelig er tid og arbejdskraft at spare i forhold til, hvis man skulle klare det hele ved håndkraft.

Find den rigtige crimper valser til dine behov

Bulldog Agri har et stort udvalg af valser fra Murska. De fører bl.a. crimper valser i mange størrelser, og når du skal ud at investere, så kig først på dine behov. Driver du landbrug med kød- eller malkekvæg og har brug for en crimper valser til at dække eget behov, så er det nok i den mindre ende af skalaen, du skal kigge. Vil du derimod sælge til dine kunder, så skal du måske kigge i den store ende af skalaen. Her finder du eksempelvis Murska M4000 Max modellen, der har en kapacitet på 60 – 75 tons i timen. Den har plads til to palletanke syre og er en virkelig effektiv model. Hvis du skal crimpe korn eller rapsfrø, så anbefales de nye kornruller, men hvis det derimod er til storfrøede proteineafgrøder eller kernemajs, så anbefales universalruller med riller. Du kan finde mange forskellige gode crimper valser på hjemmesiden, og der finder du helt sikkert en størrelse, som passer til dine behov. Du kan med sikkerhed finde den rette model til dine behov og ganske snart komme i gang med at crimpe korn. Læs mere om crimper valser på www.bulldog.dk.