Gipsplader er en populær vægbeklædning

Gipsplader er en populær vægbeklædning, fordi den er nem at montere og giver et ensartet resultat. Gipsplader er også brandsikre og lette at skære til. Pladerne er fremstillet af komprimeret gips, der er dækket af papir. Pladerne kan spartles efter opsætning, hvilket giver et resultat, der ligner gammeldags pudsede vægge. Gipsplader har den fordel, at de er brandsikre og lette at skære til, så de passer præcis der, hvor du har brug for dem.

På udkig efter gipsplader, så er Stark det rette sted at være

Hvis du er på udkig efter gipsplader, er Stark det rette sted at være. De fører et bredt udvalg af gipsplader af høj kvalitet, så du kan finde præcis det, du har brug for. De fører f.eks. lige og buede gipsplader, indbyggede elementer og standard gipsplader. Lad dig inspirere af de mange muligheder gennem siden, og se videoer om f.eks. montering/opsætning af gipsvægge og isolering af gipsvægge. De fører også glasvæv og glasfilt til afdækning af gipsvægge. Under mulighederne med gipsvægge kan du se videoer med pudsning af gipsvægge og montering af filt. Køb gipsplader hos Stark i dag, og giv dine vægge et professionelt look.

Det kræver en smule teknik at montere gipsplader

Det kræver en smule teknik at montere gipsplader, men når du først har fundet din rytme, går det hurtigt. Start med at markere, hvor skruerne skal sidde på gipspladerne. Langs kanten skal skruerne sidde med 20 cm mellemrum, og ved de lodrette lægter skal skruerne sidde med 25 cm mellemrum. Skru derefter det første lag i. Det er vigtigt at være omhyggelig med målene for det andet lag. Når du samler to gipsplader, skal du placere skruerne med 20 cm mellemrum, og hvis du bruger et stålskelet, er det bedre at placere skruerne med lidt mellemrum for ikke at beskadige stålet. Du kan også bruge tape eller klæbemiddel til at samle to stykker gipsplader sammen. Hvis du har spørgsmål eller andet angående montering, eller hvilken gipsplade du skal vælge, kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar, så du med ro i maven kan handle sikkert.