Køb både body wash og flydende håndsæbe med naturlige ingredienser hos badeanstalten

Badeanstalten er klar med et spændende udvalg af produkter til personlig pleje. Her finder du alt lige fra skønne sæber, deriblandt body wash og flydende håndsæbe, til badesalt og bodyscrub. Alle produkterne er produceret med omhu, og de er skønne at vaske sig med. Vil du vide mere om deres body wash, deres flydende håndsæbe eller om mærket generelt, så læs videre i artiklen herunder.

Blødgørende og velduftende body wash uden sulfater

Hver gang man besøger www.badeanstalten.dk, bliver man præsenteret for et skønt udvalg af sæber til krop og ansigt. De har naturligvis også et skønt udvalg af body wash klar til levering. Her kan man vælge imellem varianterne gylden høst – en blanding af bl.a. cedertræ og lavendel – samt agurk og mynte, der begge dufter utrolig dejligt og efterlader huden ren og blød. Body wash fra Badeanstalten er fremstillet af forsæbede olier og er helt fri for sulfater. Man har tilføjet blødgørende glycerin, der har en fantastisk evne til at gøre huden silkeblød. Man kan desuden glæde sig over, at begge typer body wash er 100 % bionedbrydelig ligesom mange af de andre typer sæbe og hudplejeprodukter, der er at finde i kataloget.

Flydende håndsæbe lavet ud fra de gamle traditioner

Udover body wash kan du bl.a. også glæde dig til et godt udvalg af flydende håndsæbe hos Badeanstalten. Deres flydende håndsæbe er fremstillet efter gamle håndværkstraditioner, hvilket i øvrigt er et tilbagevendende tema. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at flydende håndsæbe er en udfordring at fremstille efter gamle metoder. Dog er det i den grad lykkedes for den danske sæbeproducent, som med varianterne agurk og mynte, hvid the og aktivt kul har skabt unikke flydende håndsæber, som man virkelig har lyst til at bruge. Deres flydende håndsæbe skummer både helt, som det skal, og så er den ligesom deres body wash uden sulfater og i stedet baseret på forsæbede olier. Den er desuden også 100 % bionedbrydelig og naturligt selvkonserverende.

Der er virkelig mange fine produkter, du kan kigge nærmere på, hvis du besøger den danske sæbeproducents webbutik lige nu. I kategorien med kropspleje finder du f.eks. badeolie, massageolie, bodyscrub og badesalt. I ansigtspleje finder du ansigtscreme, ansigtsolie, læbepomade og ansigtsskrub. I sæbe-kategorien finder du udover body wash og flydende håndsæbe også fast håndsæbe og barbersæbe. Besøg eventuelt selv hjemmesiden og få et kig på det fine udvalg. Køber du sæbe og andre plejeprodukter for over 499 kr., kan du slippe for at betale for fragten.