Træpiller fyn af højeste kvalitet

Hvis du er på udkig efter træpiller på Fyn, skal du ikke lede længere end til Hesselager Energy. De sælger kun træpiller, som de selv bruger, så du kan være sikker på, at du får træpiller af højeste kvalitet på markedet. Deres træpiller er gode for miljøet og giver minimal slagger ved afbrænding. Det betyder mindre vedligeholdelse for dig og en bedre oplevelse i det hele taget. Så hvorfor nøjes med noget mindre end det bedste? Køb hos dem i dag, og se den forskel, som deres træpiller fyn kan gøre.

Træpiller fyn til en pris som alle kan være med på

Hos Hesselager Energi forstår vi, at prisen på træpiller er en vigtig faktor for deres kunder. Derfor har de en virksomhedsstruktur, der kræver begrænset administration, hvilket kommer deres kunder til gode ved at holde deres priser lave hele året rundt. Selvfølgelig går de aldrig på kompromis med kvaliteten af deres træpiller, og de arbejder hele tiden på at sikre, at deres produkter lever op til de højeste standarder. Så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige værdi, når du køber hos dem. Hvis du er på udkig efter træpiller til konkurrencedygtige priser, så er Hesselager Energi den rette leverandør for dig.

Stort udvalg af træpiller fyn til alles behov

Salget af træpiller er steget kraftigt i de seneste år, men kvaliteten af træpillerne har ikke altid været en topprioritet for producenterne. I 1990’erne, da efterspørgslen var stor, fokuserede mange producenter ikke på kvalitetskontrol, hvilket resulterede i pellets af lav kvalitet, som var mindre effektive og ofte førte til problemer som smuldring og slagger i forbrændingskedler. I dag er træpilleproducenterne imidlertid meget mere fokuserede på kvalitet, og som følge heraf er de pellets, de producerer, af meget højere kvalitet. En måde at se, om en træpille er af høj kvalitet, er ved hjælp af prisen – træpiller af højere kvalitet vil typisk koste mere end træpiller af lavere kvalitet.