Hvad er billige parketgulve hos billige trægulve

Billige parketgulve er mindre stave, der er limet på et større bræt. Billige Trægulve går ikke på kompromis med kvaliteten og bruger skandinaviske træsorter i hvert parketgulv. De køber parketgulvene direkte hos producenten og sparer prisen til det dyre mellemled. Det kommer dig til gode, for så kan du få et godt, billigt trægulv, som passer til din smag og pengepung.

Lak eller olie – Hvad skal du vælge til dit trægulv?

Du har besluttet at købe et billigt trægulv. Skal overfladen være lak eller olie? Hos www.billigetraegulve.dk får du smukke, billige parketgulve med begge overfladehandlinger. Lægger man gulv derhjemme, kan man vælge olie på grund af varme glød og få det slebet ned, ligesom man kan få det lakeret. Olierede gulve kræver mere selvdisciplin og hyppigere vedligehold, og de mest slidstærke trægulve er ofte med lak. På hjemmesiden under lamelparket har virksomheden vist billeder af lakerede gulve. Er du i tvivl om, om du skal vælge lak eller olie, kan du spørge hos Billige Trægulve.

Køb billige parketgulve hos Billige Trægulve

Alle billige parketgulve på www.billigetraegulve.dk er sammensat af flere lag kvalitetstræ og kan slibes. Välinge G5 click-systemet, som gulvene er forsynet med, gør, at du forholdsvis hurtigt kan lægge gulvet. Parketgulvene er formstabile og velegnede til gulvvarme med 20 års garanti.

Billige parketgulve ‒ Ask 3-stavs Lamelparket Hvid Matlak

Af billige parketgulve er der for eksempel Ask 3-stavs Lamelparket Hvid Matlak. Ask er en hård træsort, og farvetonen giver et køligt look. Dette lamelparket er for dig, der foretrækker et parketgulv med meget få knaster. Den samlede bredde for en 3-stavsparket er 207 mm og længden er 2.200 mm. Træfarven varierer på en 3-stavsparket, hvilket giver et spil til det billige parketgulv i super kvalitet.

Billige parketgulve ‒ Eg 3-stavs Lamelparket Hvid Matlak

Blandt de billige parketgulve får du en lidt varmere glød med Eg 3-stavs Lamelparket Hvid Matlak. Den er dog stadig i den køligere ende og har et roligt udseende, der passer til det minimalistiske hjem. En 3-stavsparket har samme dimensioner som den af ask. Selvom det er et billigt trægulv, kan det anbefales, at du går efter et eksklusivt design.

Billige parketgulve ‒ Eg 3-stavs Lamelparket Natur Matlak

Elsker du bare træ? De billige parketgulve af typen Eg 3-stavs Lamelparket Natur Matlak er med sin varme glød perfekt til dit hyggelige hjem. Det indbyder til, at du tænder op i brændeovnen og sætter dig med en kop varm kakao. Nyd, at du får et billigt trægulv i høj kvalitet.

Bestil vareprøver hos Billige Trægulve

Er du interesseret i billige parketgulve eller plankegulve til markedets bedste priser, så send en mail til en af deres trægulvsspecialister på info@billigetraegulve.dk. De vil være behjælpelige med rådgivning, og har du brug for vareprøver, sender de dem gerne.