4 ting du ikke kan undvære pa camping

Camping er en af de bedste ferieformer, men det er ikke alle, der ved hvad man skal pakke, når man skal på camping. Der er mange ting, der er praktiske at have med, og der er også nogle ting, der gør ferien lidt sjovere. Vi har lavet en liste med 4 ting, du ikke kan undvære på camping.

Et godt klapbord

Et godt klapbord er guld værd på camping. Du kan bruge det til at spise på, til at spille kort på eller bare til at sidde ved. Det er en af de ting, der gør, at man føler sig hjemme, når man er på camping.

En pæn campingstol

En anden ting, der gør, at man føler sig hjemme på camping, er pæne og komfortable campingstole. Det er ikke sådan, at man kun skal vælge ud fra stolens design, den skal være komfortable at sidde i. Man skal holde ud af nyde en varm sommerdag stillesiddende i stolen uden at skulle rejse sig konstant. Det gør en stor forskel, og det er også med til at give en følelse af, at man er på ferie.

En god grill

En grill er selvfølgelig også en af de ting, der er guld værd på camping. Her er det især en gasgrill, der er praktisk. Man kan nemlig tænde og slukke for den, og man skal ikke bruge så meget tid på optænding. Det er også en fordel, hvis man ikke er så god til at tænde op, fordi man bare kan stille temperaturen og så er grillen klar.

Regntøj

Ja, dette er måske ikke det mest spændende, men det er utroligt vigtigt, især hvis du skal campere i Danmark, hvor det jo regner tit om sommeren. På den måde kan du stadig nyde alle de ting, du gerne vil, selvom det regner.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på de ting, du skal pakke, når du skal afsted på camping.