Gøgeungen er endnu en fantastisk thriller fra camilla lackberg

Gøgeungen er den 11. bog i Fjällbacka-serien af den svenske forfatter Camilla Läckberg. Gøgeungen blev første gang udgivet på svensk i 2006 og er blevet oversat til engelsk og dansk. Titlen refererer til gøgefuglen, der lægger sine æg i andre fugles reder, og bruges som metafor for den morder, der begår to tilsyneladende uafhængige mord.

Det første offer er Henning Bauer, en nobelprisvindende forfatter, der brutalt bliver overfaldet på sit hjem på øen. Det andet er Viktor Algård, en berømt fotograf, der findes myrdet i sit udstillingslokale. Da Erica og Patrik efterforsker sagen, går det op for dem, at der kan være en forbindelse mellem de to ofre. Læs Gøgeungen for at finde ud af, hvad der er op og ned.

Hvis du er fan af kriminalromaner, er Gøgeungen et must-read. Den vil med sine mange drejninger holde dig i gang med at gætte til det sidste.

Gøgeungen er endnu en fuldtræffer fra Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er en svensk forfatter fra Fjällbacka ved den svenske Kattegatkyst, hvor alle hendes Erica Falck- og Patrick Hedström-kriminalromaner foregår, og hvor hendes nye bog Gøgeungen også foregår. Camilla Läckberg har altid elsket at skrive uhyggelige historier, og hendes drøm om at blive kriminalforfatter går helt tilbage til barndommen. På trods af drømmen om at blive forfatter besluttede hun sig for at studere økonomi, men nåede kun at arbejde i branchen i et par år, før hun indså, at det ikke var noget for hende. Hun fik et skrivekursus af sin familie og begyndte at skrive den bog, der skulle blive hendes debutroman. Camilla Läckbergs bøger er blevet oversat til over 40 sprog og har solgt mere end 10 millioner eksemplarer på verdensplan med Gøgeungen som det seneste eksemplar.

Gøgeungen er en del af Fjällbacka bøgerne

Camilla Läckberg er en svensk forfatter, som har skrevet en serie på 10 romaner, der foregår i landsbyen Fjällbacka. Hendes bøger er blevet oversat til flere sprog, og flere af hendes Fjällbacka-bøger om Erica Falck er blevet filmatiseret. Camilla Läckbergs bøger er elsket af mange for deres spændende handlingsforløb og fascinerende karakterer.

Hendes bøger har tit en kvindelig hovedperson, som ender med at blive centrum for de utallige mord, som udfolder sig i den lille by i Sverige. Dette er også tilfældet i Gøgeungen.

Hvis du er på udkig efter en god thriller at læse, så skal du huske at tjekke Camilla Läckbergs bøger ud med Gøgeungen som den seneste perle i samlingen.