Sadan vælger du det rette cms system

Der er rigtig mange forskellige platforme, du kan vælge at købe dig ind på, og som således kan hoste den hjemmeside, som du drømmer om at drive. Dog er der nogle væsentlige forskellige på flere af disse, der gør, at der helt sikkert er én, der er bedre egnet til dine forventninger end andre.

Det er for eksempel noget, der kan have at gøre med, hvorvidt du ønsker at drive en webshop eller et website, om du vil være i stand til at skalere til flere lande, om du vil handle B2B eller B2C, og om du selv vil kunne drive hjemmesiden.

Søg professionel vejledning

Du kan altid finde god vejledning i CMS hos MCB.

Og det kan netop være den professionelle hjælp, du bør gøre brug af. På den måde er det muligt for dig at få fageksperter til at liste forskellige muligheder op for dig på de parametre, som også har en betydning for dig. Og derfor vil det være lettere at tage det endelige valg.

De systemer, der ikke kan opfylde dine behov, vil nemlig slet ikke komme på tale, og sammen kan I ud fra de egnede kandidater finde frem til den, der er mest givende for dig.

De mange muligheder

Det kan for eksempel være, at du vil drive en lille, ny webshop, hvorfor du kan finde mulighederne hos Shopify interessante. Her er det let at komme i gang og selv drive sin shop. Måske er du interesseret i CRM-funktioner, hvorfor du vil elske alt det, som HubSpot indeholder, eller også kan det være, at Magento er det rette valg for dig, når du vil være i stand til hurtigt at skalere til både B2B og B2C. Eller hvad med Umbraco, som gør det muligt for dig at udvikle præcis den hjemmeside du ønsker ud fra open source?