Vil du starte bager op find ud af hvordan du far maskiner

Det kan være forholdsvist dyrt at starte en bager op, da selv et industrielt æltekar af en nogenlunde kvalitet kan koste ca. 200.000 kr. Ved siden af det kommer der ting som automatiske dejdelere, der heller ikke er helt billige, og måske får du også brug for en brødudskærer, hvis det er et storkøkken, vi taler om. Men de penge betaler du jo i formodning om at kunne drive en succesfuld virksomhed.

Et industrielt storkøkken kan få brug for mange maskiner

Du kan finde forskellige bagerimaskiner her. Udover de nævnte maskiner skal du også have fat i en industriovn, og måske kan det også svare sig at finde en brødrasper. Og så er der selvfølgelig også ting som raskeskabe, der virkelig kan give dig nogle hurtigere arbejdsgange i bageriet. Spørgsmålet bliver, hvordan du erhverver disse maskiner, når du ikke har pengene til at betale for dem kontant?

Hvordan får du råd til bagerimaskiner?

Forhandlere af bagerimaskiner ved godt, at deres produkter er dyre, og de prøver at imødekomme bekymringer forbundet med opstart af bageri. Fx kan du hos flere sælgere vælge en afdragsordning eller lease dine maskiner. En leasingordning kunne antage form af, at du betaler 20 procent af den kontante pris og et depositum på 10 procent af prisen – men de konkrete vilkår kan variere drastisk.

Du kan også bare leje nogle af maskinerne

Et alternativ til de nævnte finansieringsformer er langtidsleje af bagerimaskiner, hvilket umiddelbart økonomisk kan virke meget fordelagtigt. Forestil dig, at du i stedet for at betale i tusindvis af kroner for en røremaskine eller industriopvaskemaskine nu og her blot betaler ca. 1.000 kr. om måneden for at låne dem begge. Så behøver du netop ikke gamble med din økonomi – men ikke alt kan lejes.

Kontakt en sælger af bagerimaskiner for at finde den finansieringsform, der passer til dig.