Indret hjemmet med stilrene new yorker døre og glasvægge til bad fra first floor cph

Sæt lyset i fokus med hjælp fra First Floor CPH. Hos First Floor CPH udvikler man løsninger til hjem og kontor i form af skillevægge, døre eller trapper. Du behøver derfor aldrig gå på kompromis med lysgennemgangen ved for eksempel at installere flotte glasvægge med et industrielt præg fra First Floor CPH.

Spred lys i hjemmet med en New Yorker dør

En New Yorker dør er – udover at være en funktionel rumopdeler – et smukt objekt, der tilføjer stor æstetisk værdi til de fleste indretninger. En New Yorker dør lader nemlig lyset få plads! De store ruder, der sammen med metalkonstruktionen udgør en New Yorker dør, sikrer altid maksimal lysgennemgang — selv hvis du vælger matterede ruder. Hos First Floor CPH kan du få tilpasset en New Yorker dør, sådan at den passer perfekt ind i dit hjem. Er du træt af gammeldags trædøre, men bange for, at der ikke er plads til en New Yorker dør derhjemme? Ingen grund til bekymring. First Floor CPH kan nemlig ofte udvikle og finde en løsning, der passer dit hjem og dets specifikke mål helt perfekt. Suppler også gerne en New Yorker dør med en New Yorker væg. Et helt kompleks som dette er til dig, der ønsker at opdele et rum, men stadig holder af åbne og lyse atmosfærer.

Smukke glasvægge til bad med nano-behandling

At First Floor CPH kan skræddersy deres løsninger til netop dit hjem, det skyldes, at de har deres eget smedeværksted. Her udvikler de alt fra New Yorker døre og vægge til glasvægge til bad. De har derfor stor erfaring med mange forskellige typer af glasvægsløsninger. Glasvægge til bad er en yderst elegant måde at opdele badeværelser på. De er både praktiske, idet de holder vandet indenfor brusekabinen, men også særdeles elegante, og de er også en oplagt måde at få dit baderum til at virke betydeligt større på. Hvis du leder efter glasvægge til bad i samme stil som din nye New Yorker væg, står First Floor CPH derfor altid klar til at hjælpe dig godt på vej. Forskellen på glasvægge til bad og New Yorker vægge er brugen af rustfrit materiale, der kan tåle rummet fugtige miljø. En grund til, at mange måske tvivler på, om det kan betale sig at investere i nye glasvægge til bad, er det faktum, at der ofte dannes kalkpletter. Hos First Floor CPH kan du dog undgå dette ved at tilkøbe en nano-behandling af glasset på indersiden af væggen. Dette smarte tilkøb betyder, at der kun skal minimum vedligeholdelse til for at holde dit badeværelse frit for kalk.

Find billeder og eksempler på de mange forskellige muligheder på www.firstfloorcph.dk. Her finder du også nemt kontaktoplysninger på medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig godt på vej.