Dan egtved har drikkekopper og fodertrug til heste

Inventar til stald, uanset hvilken stald det er, skal være i høj kvalitet og fra en pålidelig leverandør. Netop det er du garanteret med Dan Egtved, der har et bredt udvalg af inventar til hestestalde. Det er derfor det rette sted for dig at finde drikkekopper til heste, der garanterer høj kvalitet. Derudover finder du også fodertrug til heste, der ikke kan undværes i stalden.

Smarte drikkekopper til heste fås hos Dan Egtved

Mangler du en smart drikkeløsning til heste, så kan Dan Egtved hjælpe. De har et bredt udvalg af forskellige drikkekopper til heste, der er fremstillet i slagfaste materialer. Det betyder, at de er lavet i støbejern og kunststof. Samtidigt er de udformet, så der ikke er skarpe kanter, som hestene kan komme til skade på, når de drikker. Mange drikkekopper til heste kommer med en indbygget svømmeventil, så vandet ikke render over. Derudover er der også drikkekopper til heste med mulepumper. Det gør, at hestene selv kan pumpe frisk vand, når de skal drikke. De fleste af deres drikkekopper til heste er desuden frostsikre, så der altid kan rende vand igennem, uanset hvor koldt det er. Der er altså mange gode fordele ved de smarte drikkekopper til heste, du finder på siden. Du kan finde forskellige modeller og farver hos www.dan-egtved.dk.

Montér et fodertrug til heste på væggen

En anden uundværlig detalje er selvfølgelig fodertrug til heste. Der kan Dan Egtved selvfølgelig også hjælpe, da de har et bredt udvalg af forskellige varianter. Du kan derfor finde fodertrug til heste lavet i rustfrit stål eller slagfast UV-bestandigt plast. Uanset hvilken type fodertrug til heste du vælger, kan du være helt sikker på, at de er i høj kvalitet og lavet til at holde længe. Da heste er store og stærke dyr, kræver det selvfølgelig produkter, der ikke går let i stykker. Deres fodertrug til heste kan monteres på vægge eller andre lodrette flader. Der er dog også nogle, der kan monteres i hjørner. Selvom der er stor forskel på deres fodertrug til heste, så er de dog alle uden skarpe kanter, så hestene ikke ved et uheld kommer til skade. Du finder også en transportkrybbe, der kan hænges på gitter andre steder, hvor der skal kunne fodres. Mangler du fodertrug til heste i høj kvalitet, så er www.dan-egtved.dk helt klart stedet for dig. Tag ind forbi, og find frem til det, du søger.

Dan Egtved har en bred viden om staldinventar og kan derfor altid hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. De er en pålidelig leverandør med hurtig levering.