Et smukt sted

Viborg og de små byer omkring er en dejlig destination for familien, der ønsker at opleve den smukke natur og spændende kultur i området. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og her det nemt at få en hel dag til at gå. Viborg byder på mange fornemme ting og oplevelser, bare læs med her!

Mange perler

En af de mest populære seværdigheder i Viborg er Viborg Domkirke, der ligger midt inde i byens navle. Domkirken er en imponerende smuk og stor bygning der bygger på en lang historie, og det er muligt at tage på en rundvisning og lære mere om dens betydning for området. Derudover er der også en dejlig park i lige nærheden af kirken, hvor man kan slappe af og nyde den smukke udsigt over de skønne søer. Hvis man ønsker at opleve naturen helt tæt på, kan I tage til Dollerup Bakker. Bakkerne er et meget naturskønt område med smukke skove og vandrestier, hvor man kan nyde den friske luft og udsigten over området. Der er også en stor sø, hvor man kan tage en svømmetur eller såmænd også fiske, hvis man er til det. En anden aktivitet, der er populær blandt børnefamilierne, er at besøge Viborg Svømmehal. Her er der masser af sjove vandrutsjebaner og aktiviteter for både de store og små. Der er også et varmtvand bassin, hvor man kan slappe helt af og komme ned i gear igen.

Oplevelser med i bagagen

Efter en lang dag fyldt med oplevelser i bagagen er det tid til at få noget godt at spise. Viborg har et bredt udvalg af spisesteder, som serverer en masse forskelligt. Man kan sagtens gå ned ad de sjove skæve gader, og hurtigt finde et dejligt og hyggeligt sted. Altså er Viborg og omegn et skønt sted, der passer til hele familien.