Frokostordning i århus og omegn

Med en frokostordning til firmaer får du og dine kolleger dejlig, frisklavet frokost leveret til jeres arbejdsplads hver dag. Ønsker I også at vinke farvel til kedelige og uinspirerede madpakker, dyre og usunde fastfood-løsninger ved frokosttid? Så er en frokostordning i Aarhus noget for jer.

Hvad er en frokostordning?

En frokostordning i Aarhus, eller hvor man ellers ønsker, er en aftale med et cateringfirma om levering af et bestemt antal frokostretter til en arbejdsplads eller virksomhed. Ofte bliver frokosten afleveret som en buffet, men der kan også være tale om portionsanretninger. Der kan enten være lavet aftale om en frokostordning fra ledelsens side, det kan være medarbejderne selv, der står for initiativet, eller det kan være et mix af de to. Ofte vil der skulle bestilles et vist minimum af kuverter under ordningen.

Varieret og frisk mad, lavet fra bunden

Et af de cateringfirmaer der tilbyder en frokostordning i Aarhus og omegn til lokale arbejdspladser, forretninger og virksomheder, er Frokost+. Her lægger man vægt på at levere god, hjemmelavet mad af sæsonens friske råvarer. I deres store frokostudvalg finder I både danske klassikere som tarteletter med høns i asparges, boller i karry og frikadeller, samt grønne og velsmagende retter med masser af gode ingredienser og et pift af Thai-køkkenet, det indiske, det nordiske og det italienske.

Hos Frokost+ sørger de kort sagt for altid at have et varieret udbud i deres frokostordning i Aarhus, så der er noget for enhver smag – fra kødelskeren til fiskespiseren, og dem der helst spiser plantebaserede retter. Se hvordan I bestiller en frokostordning i Aarhus fra Frokost+.

Fælles frokost har mange fordele

Ud over den helt åbenlyse fordel, at I får lækker frokost leveret til jeres arbejdsplads til en fast, lav pris hver eneste dag, er der også andre fordele, som I måske ikke lige har tænkt på. Fælles frokost med hygge og snak, mens den gode mad nydes, giver et bedre sammenhold på arbejdspladsen, større forståelse for hinanden og dermed et bedre samarbejde – også på tværs af afdelinger, ligesom frokosten kan fungere som en idékatalysator.

De gode idéer har det jo netop med pludselig at poppe op, når vi giver hjernen fri og stopper med at anstrenge os, og så kommer de også, når vi taler med andre, som har en anden vinkel på et problem, fx en kollega fra en anden afdeling. En frokostordning i Aarhus handler derfor langt fra kun om mad.