Gode ideer og forslag til hvordan du kan sætte dit præg pa dine ting

At gøre dine ejendele en anelse mere personlig er både er en sjov og kreativ måde, som du kan udtrykke dig selv på. Blandt andet ved hjælp af klistermærker og andre metoder kan du sætte et personligt præg på dine ting.

Brodering og tekstilmaling

Du kan overveje at prøve kræfter med brodering, hvilket giver dig mulighed for at tilføje små delikate detaljer til dine tøj i garderoben. Det kan omfatte alt fra personlige mønstre, citater eller endda dit navn for at gøre det unikt. Ved at design dine egne klistermærker kan du få dem, som du ønsker dig. En anden måde at være kreativ er ved at gøre brug af tekstilfarver eller trykningsteknikker. Dette kan både bruges til at lave personlige puder eller tøj. Du kan anvende bruge et klistermærke til at tilføje flair til din garderobe for eksempel ved opfriske en almindelig denimjakke ved at give den et broderede klistermærke.

Brug klistermærkerne til at dekorere med

De findes i mange former, farver og temaer, og du kan bruge dem til at dekorere din computer, mobiltelefon, notesbog eller endda din vandflaske. I forhold til vandflasken, så kan nemlig godt få nogle, som kan tåle at komme i opvaskeren. En anden mulighed at klistermærkerne på er ved at dekorere døre, spejle eller skrivebordet på børneværelset. Du kan også opfriske gamle møbler ved at tilføje farverige klistermærker til skuffer eller borde.

Gaver til dem, du holder af

Udover at sætte et personligt præg på dine egne ting og sager, så kan du også, når du giver en gave gøre dem mere personlige. Ofte er personlige gaver altid værdsat, og du kan bl.a. lave en hjemmelavet gave eller tilføje en personlig note til gaver, en enkel blomst eller et sødt budskab på en indpakning. Dette kan gøre en gave endnu mere særlig for modtageren.