Guide derfor bør du overveje træpiller til opvarmning af dit hjem

Der findes efterhånden samtlige forskellige opvarmningsløsninger til hjemmet. Skal det være et oliefyr, varmepumpe eller et træpillefyr? Der er mange muligheder, og det giver god mening, hvis du føler, at det hele virker lidt uoverskueligt. Men i denne artikel kan du læse en guide til, hvorfor du bør overveje træpiller til opvarmning af dit hjem.


Køb træpiller i sæk og få gratis levering

Der er flere grunde til, at vi er mange, der benytter os af træpiller frem for nogle af de andre opvarmningsmuligheder på markedet. Rigtig mange er f.eks. gået væk fra oliefyr, fordi det simpelthen er for dyrt og det forurener mere end det gavner. Det er ikke længere en god løsning. Træpiller er langt bedre for miljøet og de er nemme at have med at gøre til en fornuftig pris. Du kan også købe meget af gangen f.eks. træpiller i sæk. Når du vælger træpiller i sæk, så kan du vælge i mellem 15 og 16 kg. Det er blandt andet en af grundene til, at du får træpiller i sæk. Men vælger du træpiller i sæk, så får du også gratis levering. Gratis levering er noget, som vi er mange, der sætter pris på, især fordi træpiller i sæk eller blot helt almindelige træpiller trods alt koster noget at købe. Derfor sparer du lidt ved netop at få gratis levering. Ved de mange muligheder hos Jysk Biobrændsel, så er der, når det drejer sig om træpiller i sæk, altid gratis levering.

Køb træpiller 8 mm eller 6 mm

Udover det faktum, at træpiller er mere miljøvenlige og bedre generelt at gøre brug af, så er der også andre fordele ved at vælge træpiller. De er nemlig lette at have med at gøre. Du kan vælge i mellem træpiller 8 mm eller træpiller 6 mm, da det selvfølgelig skal passe til dit pillefyr. Træpiller 8 mm er som udgangspunkt dem, som er gode til et træpillefyr, da de er lidt større, men stadigvæk forholdsvis små. Træpiller 8 mm kommer i forskellige mærker, og selvom det kan være en anelse forvirrende, så er alle de mærker, som sælger træpiller 8 mm ganske glimrende. Tag dig god tid til at finde træpiller 8 mm, som du synes godt om, og husk, at det er nemt at bestille, og der er gratis levering og  levering lige til døren.