Hos natural living kan du få en lækker shampoobar

Hos Natural Living finder du alverdens bæredygtige og miljørigtige produkter. Det kan være alt lige fra madkasser og drikkeflasker til en shampoobar og menstruationstrusser. De har produkter, som også er genanvendelige og dermed gør op med “brug-og-smid-væk”-kulturen. Du kan se mere om bæredygtige og miljørigtige produkter på www.naturalliving.dk.

Prøv en bæredygtig shampoobar fra Natural Living

Hos Natural Living kan du anskaffe dig en shampoobar, som både nærer, fugter og plejer både dit hår og din hovedbund. Helt nøjagtigt er en shampoobar blot en shampoo i en fast form, hvor du sparer både plastemballagen og det vand, der er i normale shampooer. Disse to ting er med til at gøre en shampoobar mere miljørigtig og bæredygtig til sammenligning med en shampoo i flydende form. En shampoobar kan bruges på to forskellige måder, men fælles for begge metoder er, at den er nem at bruge. Du kan enten bruge din shampoobar ved at fordele dele af den med fingrene og dermed køre hovedbunden og håret ind, eller du kan gnide shampoobaren direkte ind i dit våde hår. Det er to måder, der gør det nemmere at vide, hvor meget shampoo du skal bruge, frem for shampooflasker hvor du sikkert indimellem får mere ud i hænderne, end du har brug for. Så begynd at brug shampoobarer fra www.naturalliving.dk når du vasker dig, og gør noget godt for dig selv og miljøet.

Få menstruationstrusser frem for engangsbind og tamponer

Det er ikke kun i forhold til drikkeflasker, shampoobarer og lignende, at man kan være miljøvenlig og bæredygtig. Det kan man også i forhold til menstruation med smarte menstruationstrusser. I stedet for at bruge alverdens bind og tamponer, som kun kan bruges én gang, kan du med menstruationstrusser vaske og genbruge dem til en anden gang, når du får din menstruation. Til trods for at menstruationstrusser har et andet navn end blot trusser, er der ikke den store, væsentlige forskel i forhold til normale trusser. Menstruationstrusser er også komfortable at have på ligesom trusser og ellers føles de som og ligner helt almindelige trusser. Den eneste forskel er, at menstruationstrusser har et absorberende indlæg inde i trussen, som er med til at sikre en optimal beskyttelse mod blødning og eventuel lugt. Generelt er menstruationstrusserne praktiske, nemme at bruge samt holder dig tør og ren. Og ikke mindst, så er materialet i en menstruationstrusse etisk fremstillet i behageligt materiale, som lader huden ånde. Du kan finde menstruationstrusser på www.naturalliving.dk i flere forskellige størrelser, former samt design og gøre noget godt for miljøet og ikke mindst dig selv.