Hos zenzo finder du miljøvenlige bioposer

ZENZO har et stort udvalg af bæredygtige affaldssystemer – både i stor og lille skala. Læs bl.a. her om bioposer og komposterbare biohundeposer.

Miljøvenlige bioposer har de masser af hos ZENZO

Søger du den slags bioposer, der efterlader ingen mikroplast, så læs med her. ZENZO er eksperter i affald og har i årevis lavet smarte og effektive affaldssystemer til brug i kommuner, boligforeninger, institutioner og i private virksomheder. Deres effektive systemer hjælper almindelige borgere til lettere at sortere deres affald og håndtere dette på en mere bæredygtig måde. Det kan have stor betydning for vores kamp imod plastik- og klimakrisen, hvordan vi håndterer vores affald, og der er mange steder, hvor vi kan forbedre vores praksis. De sælger også bioposer til bl.a. affaldssortering i private hjem, restauranter, institutioner etc. Der er mange måder, man kan bruge bioposer på, og man sikrer, at man ikke afbrænder plastik, hver eneste gang man tømmer skraldespanden. Det er vildt at tænke på, hvor meget plastik vi afbrænder bare i forbindelse med vores affaldshåndtering. Alt dette plastik er lavet af olie, som er hentet fra undergrunden, og det er en meget klimabelastende praksis. Med bioposer er der langt mindre klimaskadelige udledninger, og disse kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Hvis du er fra en kommune, virksomhed eller institution gerne vil høre mere om de smarte bionedbrydelige poser, så kan du læse meget mere på www.zenzo.dk.

Hjælp miljøet med kompostbare biohundeposer

ZENZO har også komposterbare biohundeposer, som kan sælges i bl.a. supermarkeder, hos dyrehandleren eller hos dyrlægen. Det er god kutyme, at man som hundeejer rydder op efter sin hund, når man lufter den i fx parker eller på gaden. Dertil skal man bruge en hundepose, som man stikker hånden i og bruger som handske til at samle op. Dernæst vender man posen på vrangen, så man til sidst har indholdet nede i posen, mens hånden stadig er ren. Poserne er almindeligvis lavet af plastik, men også her kan der spares på det skadelige plastik, som forurener vores natur og vores byer. Med komposterbare biohundeposer kan hundeejerne samle op helt uden at forbruge plastik. Poserne skal ikke smides i naturen, for de kan tage lang tid om at nedbryde, men kan sagtens smides på komposten. De smarte komposterbare biohundeposer kan bl.a. føres i supermarkedet eller hos dyrehandleren. Det vil helt sikkert være et hit for de samvittighedsfulde hundeejere, og dem, der allerede samler op efter deres hunde, er jo samvittighedsfulde. Du kan læse meget mere om komposterbare biohundeposer på hjemmesiden www.zenzo.dk, hvor du også kan kontakte virksomheden og høre mere om produkterne og eventuelle aftaler vedrørende deres produkter.