Køb brugte industrimaskiner på auktion

Industri kræver maskineri, og maskineri koster penge – og ekstra mange penge, hvis man insisterer på at købe alting fra nyt.

Men hvis du vælger at købe brugte industrimaskiner, kan du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten, og desuden er du med til at reducere omfanget af den unødvendige produktion, som forbruger energi og andre ressourcer, som kunne være bedre anvendt til andre formål.

Hvis du har planer om at udvide din maskinpark, eller hvis du er i gang med at starte helt op, vil det være klogt at besøge Kapows hjemmeside.

Nemt og bekvemt

Det er nemt og bekvemt at handle brugte industrimaskiner på online auktion. Du slipper for at fare land og rige rundt for at besigtige potentielle køb og finde de mest fordelagtige priser. Du kan sidde i ro og mag hjemme eller på dit kontor og danne dig et overblik over de mulige emner; du kan granske deres specifikationer og sammenligne dem indbyrdes.

Brugte industrimaskiner til ethvert formål

Kapow er et online auktionshus, der organiserer køb og salg for momsregistrerede virksomheder, og som specialiserer sig i brugte industrimaskiner til alle industrier, landbrugsmaskiner og transportmidler til erhverv. På deres hjemmeside kan du nemt få overblik over igangværende auktioner. For hvert auktions nummer kan du foruden en udførlig produktinformation læse minimumspris, det hidtil højeste bud samt auktionens start- og sluttidspunkt.

Når du køber brugte industrimaskiner fra Kapow, kan du trygt stole på, at alt, hvad der kommer på firmaets auktioner, er grundigt testet af fagfolk, istandsat og klar til brug.

Både køb og salg

Hvis du selv har industrimaskiner, du ikke længere har brug for, kan du naturligvis også sælge på www.kapow.eu. En del af auktionerne er ophørsauktioner, men der er også mange auktioner, hvor varerne kommer enkeltvis fra sælgere, som ønsker at udskifter deres maskineri, f.eks. på grund af ændringer eller omlægning i deres produktion.

Kapows hjemmeside indeholder også praktiske vejledninger: ”Købers ABC” beskriver f.eks. udførligt de faste regler omkring budgivning; hvad du gør, når du vinder en auktion, betaling og salær samt afhentning af dit køb.

”Sælgers ABC” beskriver f.eks. den uforpligtende og gratis vurdering hos Kapow, fastsættelse af mindstepris i samråd med konsulent samt afhentning, klargøring og opbevaring af materiel inden salget. Her kan du også læse om salær og om praktiske forhold omkring modtagelse af betaling og overdragelse af den solgte vare.