Praktiske hjælpemidler giver dig selvstændigheden tilbage

At motorikken og balancen svækkes i takt med alderen er helt normalt. Dog kan det medføre mange frustrationer, når man oplever ikke at kunne de samme ting som tidligere. Heldigvis er der et væld af hjælpemidler på markedet udviklet specifikt til at gøre din hverdag nemmere. Ønsker du dig at få din selvstændighed tilbage, kan du hos SeniorSalg.dk finde et stort udvalg af praktiske redskaber til ethvert behov.

Gør dit hjem trygt og sikkert

Da hjemmet er det sted, hvor vi tilbringer mest tid, skal det naturligvis være optimalt indrettet. Vores behov forandrer sig hele livet igennem, og derfor bør du i ny og næ overveje, om du kan indrette dit hjem mere funktionelt. Måske har du brug for ekstra støtte, når du sidder i lænestolen? Fungerer dit badeværelse bedre med støttegreb i brusekabinen? Eller behøver du praktiske køkkenredskaber, der tager hensyn til slidgigt eller andre lidelser? Uden de rette redskaber kan hjemmet hurtigt blive en farezone, hvis du har fysiske udfordringer. Du bør derfor altid tage hjemmets indretning alvorligt. Når du investerer i hjælpemidler til hjemmet, investerer du nemlig i din egen sikkerhed.

Giv dine øjne en hjælpende hånd

Mange oplever, at synet ændrer sig i løbet af livet. Af den grund kan det være svært at læse de små bogstaver i avisen eller løse krydsogtværsen. Her er det en god idé at anskaffe en håndlup eller en luplampe, der aflaster dine øjne. På den måde undgår du at anstrenge øjnene alt for meget, når du læser, laver håndarbejde eller løser sudoku. Klik forbi www.seniorsalg.dk, og find lupper og lamper med forskellige forstørrelsesmuligheder. Her kan du vælge alt fra den smarte håndholdte til en større model, du kan placere ved siden af sofaen eller lænestolen.

Aflast din krop med de rigtige hjælpemidler

Kan du ikke længere nå ting på gulvet, eller har du svært ved at tage strømper på? Så kan det være tid til at investere i hjælpemidler som en gribetang eller en strømpepåtager. Med alderen bliver de store buk i hofterne, ryggen og benene sværere at foretage, men med en gribetang behøver du ikke at bukke dig nær så langt ned for at samle ting op. En strømpepåtager aflaster ligeledes dine muskler og led. Den er især nyttig for dig, der har vanskeligt ved at nå ned til dine fødder, når strømperne skal på og af. Uanset hvilken støtte du behøver, finder du hos SeniorSalg.dk en lang række hjælpemidler, der kan gøre din hverdag meget lettere.