Zalto vinglas

Zalto vinglas er mundblæst af glas af den fineste kvalitet. Det riflede design og den perfekte balance gør dem til nogle af de mest elegante og funktionelle glas på markedet. Zalto-glas er perfekte til enhver vinelsker, fra afslappede drikkere til kendere. Zalto-glas er designet til at fremhæve det bedste i enhver vin. Den unikke form giver mulighed for maksimal lufttilførsel, så vinen kan åbne sig og udtrykke alle sine aromaer og smagsnuancer. Zalto-glas er perfekte til enhver lejlighed, lige fra en afslappet middag til en formel smagning. Uanset om du er en afslappet drikker eller en seriøs kender, er Zalto-glas den perfekte måde at nyde dine yndlingsvine på.

Zalto vinglas – verdens bedste glas

Zalto vinglasset er resultatet af et hårdt arbejde mellem Zalto og Hans Denk. Denk’Art-serien af vinglas og karafler er i utallige tests blevet udråbt som verdens bedste. Glassene er kendetegnet ved at være delikate, tynde, lette og lette og lette at holde på. De er også utroligt afbalancerede og lette at køre rundt i hånden, uden at være for skrøbelige. Zalto vinglas er håndblæst i blyfri krystal og har flyttet grænserne for, hvordan et vinglas kan laves. Hos Wineandbarrels kan du købe Zalto vinglas til alle tænkelige lejligheder. Denk’Art-serien har specifikke glas, der er designet til forskellige typer af vine.

Zalto vinglas – noget særligt

Zalto vinglas er virkelig unikke med deres buede baser med en vinkel på 24, 48 og 72 grader. Dette er i overensstemmelse med jordens hældning og blev brugt af de gamle romere, da de lavede deres amforaer. Zalto vinglas siges at holde maden bedst og bevare smagen ved disse vinkler. Om de gamle romeres gode husmorråd stadig gælder i dag, skal du selv afgøre, men der er ingen tvivl om, at Zalto-vinsglas er noget helt særligt. Lyder alt dette som noget for dig, så er det blot og skynde dig og anskaffe disse glas. De vil gøre din oplevelse meget bedre, og dine gæster vil blive meget imponeret med sikkerhed. Så går du meget op i at vinen skal være så god som muligt, eller blot vil imponere gæster og familie, så er Zalto vinglas perfekte til dig.